Sinop'ta Sehitler Için Mevlit Okutuldu

Sinop’un Boyabat ilçesinde, Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Harekati bölgesi’nde sehit olan Piyade Sözlesmeli Er Çagatay Erenoglu ve tüm sehitler için Mevlid-i Serif programi gerçeklestirildi.

Sinop'ta Sehitler Için Mevlit Okutuldu
Pençe-Kilit Harekati bölgesinde teröristlerle çikan çatismada sehit olan Boyabatli Piyade Sözlesmeli Er Çagatay Erenoglu ve diger 11 sehit için Mevlid-i Serif programi gerçeklestirildi.

Sehit Piyade Sözlesmeli Er Çagatay Erenoglu’nun Boyabat Yesilyurt köyünde bulunan baba ocaginda gerçeklestirilen Mevlid-i Serif programi öncesinde sehit ailesi ile bir araya gelen Vali Vekili Abdullah Sahin ve protokol üyeleri, sehidin ailesine taziyelerini ilettiler.

Ardindan ülkenin birligi ve beraberligi ugruna sehit olan Piyade Sözlesmeli Er Çagatay Erenoglu ve tüm sehitler için Mevlid-i Serif ve Kur’an-i Kerim okunarak, tüm sehitler için dualar edildi.

Programa ayrica, Boyabat Kaymakami Enver Yilmaz, Boyabat Cumhuriyet Bassavcisi Ugur Akin, Boyabat Adalet Komisyonu Baskani Mehmet Çagri Alperen, Il Jandarma Komutani Kd. Alb. Ferhat Kuran, Il Emniyet Müdürü Tarikhan Çetiner, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdür V. Ercan Okur, Sehit ve Gazi Aileleri Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Mehmet Özgen, sehit ve gazi aileleri ile çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA