Önce Kavga Etti, Sonra Polisin Üzerine Araç Sürdü Açiklamasi 1 Polis Yarali

Nevsehir’de dükkan sahibi ile kiraci arasinda kavga çikti. Dükkan sahibi müdahale için olay yerine gelen polis ekiplerinin üzerine araç sürdü. Olayda 1 polis memuru yaralandi.

Önce Kavga Etti, Sonra Polisin Üzerine Araç Sürdü Açiklamasi 1 Polis Yarali
Olay, aksam saatlerinde Yeni Mahalle Saatçi Hoca Caddesi ürerinde meydana geldi. Iddiaya göre, dükkan sahibi ile kiracisi arasinda tartisma çikti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olaya müdahale eden polis ekipleri dükkan sahibini olay yerinden uzaklastirdi. Olay yerinden 33 EF 767 plakali hafif ticari araci ile uzaklasan dükkan sahibi Günay Servet Ö., dakikalar sonrasinda tekrar olay yerine gelerek aracini, olaya müdahale eden sivil polis ekiplerinin üzerine sürdü. Yasanan olayda Nevsehir Emniyet Müdürlügünde görevli sivil polis memuru S.K. yaralandi. Diger meslektaslarinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi ve saglik ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan polis memuru olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Nevsehir Devlet Hastanesine kaldirildi.

Araci ile polis memurlarina çarpan sürücü Günay Servet Ö. çevredeki vatandaslar tarafindan yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Gözaltina alinan Günay Servet Ö. ilk olarak Nevsehir Devlet Hastanesine daha sonra da Asayis Sube Müdürlügüne götürüldü.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA