Yerli Örümcek Adamin 17. Duragi Yalova Oldu

Örümcek adam kostümüyle 81 ili gezme hayalini gerçeklestirmek için yollara düsen 27 yasindaki Ayaz Koç’un 17’nci duragi Yalova oldu.

Yerli Örümcek Adamin 17. Duragi Yalova Oldu
6 Subat 2023’de meydana gelen Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan bölgede çocuklara örümcek adam kostümüyle ücretsiz animasyon gösterileri yaparak herkesin yüregini isitan Izmirli genç Ayaz Koç, 81 ile gezme hayaliyle basladigi yolculugunda 17’nci duragi Yalova oldu. Yalova’da vatandaslar tarafindan ilgiyle karsilanan örümcek adam, daha sonra kentteki tarihi yerlerini gezerken Yalova lezzetlerini de tatma imkani buldu.

Koç, yaptigi açiklamada, Kahramanmaras depreminde çocuklara gönüllü olarak 5 bölgede kaldigini belirterek, “Hatay, Malatya, Gaziantep, Diyarbakir. Burada bana konteyner verdiler. Annesini, babasini kaybeden çocuklara programlar, oyunla hazirlayip gezdirdim, sefkat verdim, eglendirdim. Ondan sonra asker, polis abilere yemek yaptim. 81 sehri gezmek gibi bir hayalim vardi. Basladim, bir aydir yoldayim. 17. durak simdi Yalova’dayim. Herkese örnek olsun diye hayallerimi yapiyorum. Bu da insanlarin hayallerinde korkulari var. Bunlari yensinler diye, annem babam gurur duysun diye. Annem tiroit kanseri hastasi. Anne gurur duy. Oglun bütün Türkiye’ye umut vermeye devam ediyor. Hayallerini yapamayan insanlarin, nefesi, umudu. Tüm Türkiye’ye sesleniyorum, arkadaslar hayallerinizden vazgeçmeyin, sonuna kadar gidin. Basari elbet siz bulur diyorum” dedi.

Kaynak: İHA