Çerkes'te Saglik Hizmetlerini Üst Seviyeye Tasiyacak Projelerde Sona Yaklasildi

Çankiri’nin Çerkes ilçesinde Toplum Sagligi Merkezi, Aile Sagligi Merkezi ve 112 Acil Saglik Hizmetleri istasyonunu içinde barindiran saglik kompleksinde sona yaklasildi.

Çerkes'te Saglik Hizmetlerini Üst Seviyeye Tasiyacak Projelerde Sona Yaklasildi
2 Mayis 2023 tarihinde ihale edilen ve 31 Ekim 2024 tarihinde bitirilmesi planlanan, bin 525 metrekare toplam kapali alani ve bin 865 metrekare açik alani ile Çerkes ilçesine hizmet verecek Toplum Sagligi Merkezi, Aile Sagligi Merkezi ve 112 Acil Saglik Hizmetleri istasyonunu içinde barindiran saglik kompleksinde sona yaklasildi. Yapimi devam eden kompleks ile ilçede daha kaliteli saglik hizmeti verilmesi hedefleniyor. Hastaneyi yerinde degerlendiren Il Saglik Müdürü Dr. Hüseyin Sarikaya, Çerkes Kaymakami Emir Osman Bulgurlu’yu ziyaret ederek istisarelerde bulundu.

Ziyaret sonrasinda açiklamada bulunan Dr. Sarikaya, “Bu görüsmede ilçemizdeki saglik sektöründeki yatirimlar ve isbirligi, koordinasyon konularini detayli bir sekilde ele aldik. Devam eden insaatin Çerkes halkina konforlu ve nitelikli saglik hizmeti sunmasi için ilçe genelindeki saglik yatirimlarini titizlikle takip etmekteyiz. Bu güzel yatirimin ilçemize kazandirilmasi noktasinda Basta Bakanimiz Sayin Fahrettin Koca olmak üzere, Sayin Valimiz Mustafa Firat Tasolar’a, Sayin Grup Baskan Vekilimiz Muhammed Emin Akbasoglu’na ve emegi geçenlere tesekkürlerimi arz ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA