Izmir'de Silahli Kavgada Kadini Kalkan Olarak Kullanmislardi, Tutuklandilar

Izmir’in Bayrakli ilçesinde silahla çatisan ve ekmek almaya giden bir kadini kalkan olarak kullandiklari güvenlik kamerasinda görüntülenen 2 kisi, emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

Izmir'de Silahli Kavgada Kadini Kalkan Olarak Kullanmislardi, Tutuklandilar
Olay, 22 Ocak saat 18.00 siralarinda, Adalet Mahallesi 1593/9 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.M. ile T.Y. arasinda sokakta tartisma basladi.

Tartismanin büyüyerek kavgaya dönüsmesi sonucunda silahlar çekilirken T.Y., B.M.’ye tabancayla ates ederek bacagindan yaraladi ve olay yerinden kaçti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, B.M.’yi ambulansla Bayrakli Sehir Hastanesi’ne sevk etti. B.M.’ye ait olan ruhsatsiz tabanca polis ekipleri tarafindan olay yerinde bulunurken, hastanedeki tedavisinin ardindan B.M., emniyete götürüldü. Silahla yaralama olayina karisan ve kaçan T.Y. ise daha sonra polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

Iki kisi arasindaki silahli düello ve yaralama ani, çevredeki güvenlik kamerasi ve bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasiyla görüntülenmisti. Görüntülerde, B.M.’nin elindeki tabancayla kostugu, daha sonra sokakta bulunan bir kadini kalkan olarak kullanarak diger süpheli ile birbirlerine tabanca gösterdigi anlar ile arbede sirasinda diger süphelinin B.M.’yi tabancayla vurarak bacagindan yaraladigi ve olay yerinden kaçtigi anlar da görüntülenmisti. Olayda kalkan olarak kullanilan kadinin mahalle sakinlerinden Ö.S., oldugu ve markete ekmek almaya gittigi esnada olayin gerçeklestigi ögrenildi.

Tutuklandilar

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen 2 süpheli çikarildiklari hakimlikçe tutuklandi.
Kaynak: İHA