Israil'den Lübnan'in Güneyine SIHA Saldirisi Açiklamasi 1 Ölü, 5 Yarali

Lübnan basininda yer alan haberlerde, Israil’in Lübnan’in güneyinde bir araca SIHA saldirisi düzenledigi belirtilerek, saldirida 1 kisinin hayatini kaybettigi, 5 kisinin de yaralandigi aktarildi.

Israil, Lübnan topraklarina yönelik saldirilarina devam ediyor. Lübnan basininda yer alan haberlerde, ögleden sonra Lübnan’in güneyindeki Kafra’da Lübnan askeri kontrol noktasi yakininda bir araca SIHA saldirisi düzenlendigi belirtilerek, saldirida 1 kisinin hayatini kaybettigi, 5 kisinin de yaralandigi aktarildi. Saldirinin Lübnan-Israil sinirindan yaklasik 8 kilometre uzaklikta düzenlendigi ifade edilen haberlerde, saldirida bir aracin tahrip oldugu, bir aracin da alev aldigi belirtildi.

Israil basinin güvenlik kaynaklarina dayandirdigi haberlerde ise, saldirida Hizbullah üyesi 2 kisinin öldürüldügü belirtilerek, saldirinin Bint Jbeil bölgesinde bir araca düzenlendigi ifade edildi. Haberlerde, üst düzey bir Hizbullah üyesinin saldiridan kaçmayi basardigi ancak iki yardimcisinin öldürüldügü öne sürüldü.
Kaynak: İHA