Bilgi Açiklamasi 'Insan Hayati Her Zaman Önceligimiz'

Yesilirmak Elektrik Dagitim A.S.(YEDAS) Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, sektörlerinin geregi insanlarin temel ihtiyaçlarindan birine hizmet ettiklerini, insan hayatina dogrudan dokunduklarini ve önceliklerinin insan hayati oldugunu söyledi.

Bilgi Açiklamasi 'Insan Hayati Her Zaman Önceligimiz'
1 Ocak 2024 tarihinde saat 02.30 sularinda Sinop’un Boyabat ilçesinde meydana gelen yanginda 6 ev alevlere teslim oldu. Çikan yanginda yasli bir çift hayatini kaybetti. Yanginin basladigi esnada köy halki ile birlikte yangina ilk müdahale eden, çevrede görev basinda olan YEDAS ekipleri oldu. 2 itfaiye araci, 4 jandarma araci, köy halki, AFAD ve YEDAS ekipleri saatlerce yangini söndürmeye çalisti.

"Insan hayati her zaman önceligimiz"

Olaydan sonra yangina müdahale eden duyarli YEDAS çalisanlarina tesekkür eden Genel Müdür Yunus Emre Bilgi, "Çikan yangin için oldukça üzgünüz. Itfaiye ekipleri can kaybi yasanmamasi için ne kadar ugrassa da maalesef ki üzücü haberi aldik. Yanginda kaybettigimiz vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yakinlarina ise sabir dileriz. Yangin çiktigi esnada bölgede çalisan ekiplerimizin yangina müdahale etmek için elinden geleni yapmasi gurur verici. Biz sektörümüz geregi insanlarin temel ihtiyaçlarindan birine hizmet ediyor ve insan hayatina dogrudan dokunuyoruz. Bunun yaninda sosyal olarak da toplumumuza her konuda destek olmaya çalisiyoruz. O gün olaya müdahale eden saha ekiplerimizin vicdanli yaklasimlarindan dolayi onlara ayrica tesekkür ederim. Hizmet verdigimiz halkimizin nerede yardima ihtiyaci olursa orada olmaya haziriz” dedi.

Kaynak: İHA