Antalya'da Alkollü Sürücünün Kullandigi Otomobil Takla Atti Açiklamasi 2 Ölü, 3 Yarali

Antalya’da otomobilin takla atmasi sonucu meydana gelen kazada 2 kisi hayatini kaybederken, biri 37 haftalik hamile bir kadin olmak üzere 2 kisi de yaralandi. Alkol kontrolünde 0.94 promil alkollü çikan sürücünün daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konuldugu ögrenildi.

Antalya'da Alkollü Sürücünün Kullandigi Otomobil Takla Atti Açiklamasi 2 Ölü, 3 Yarali
Kaza, saat 21.00 siralarinda Kepez ilçesi Hamza Tas Bulvari üzerinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, sehir merkezine seyir eden Umut A. (23) kontrolündeki 07 VP 595 plakali otomobil, sürücünün kontrolünden çikarak takla atti. Otomobil sarampole uçarak yan durdu. Ihbarin ardindan bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri, araçtaki Ali Erdemir (24) ve Fatima Zehra Özdil’in (21) hayatini kaybettigini belirledi. Kazada yaralanan sürücü Umut A. ve Keziban Nur Acer (20) ise hastanede tedavi altina alindi. Cenazeler olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Umut A.’nin yapilan kontrolde 0.94 promil alkollü oldugu belirlenirken, Keziban Nur Acer’in 37 haftalik hamile oldugu ve durumunun ciddiyetini korudugu bildirildi.

Sürücünün daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konuldugu ögrenildi.

Olay yerinde genis güvenlik önemli alan ekipler, kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA