Ögrencilerin Sergisi Yeni Döneme Isik Oldu

Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi’nde ögrenciler tarafindan hazirlanan poster sunumlar, 2 gün sürecek sergiyle ziyaretçilere açildi.

Ögrencilerin Sergisi Yeni Döneme Isik Oldu
Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Ögretim Üyesi Dr. Sibel Ezgin Agilli tarafindan yürütülen ‘Mekan ve Sosyal Hizmet’ dersi kapsaminda ögrenciler tarafindan hazirlanan poster sunumlar, 2 gün sürecek sergiyle ziyaretçilere açildi.

Sosyal Hizmet Bölüm Baskani Dr. Ögr. Üyesi Gül Karahan Çoban ve bölüm hocalarinin katkilariyla hazirlanan dönem sonu sergisini ilk ziyaret eden isimler Rektör Prof. Dr. Sükrü Beydemir ve Saglik Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ali Irfan Güzel oldu. Rektör Beydemir ve dekan her bir posteri inceleyerek ögrencilerden bilgi aldi, degerlendirmeler yapti.

Ögrencilerin dönem boyu süren çalismalarini kapsayan ve kadinlarin yüzyillardir yasadiklari sorunlara, mekânlarin insanla iliskisine, sosyal hizmet uzmanlarinin yer aldigi mekânlara iliskin farkindalik kazandirmaya ve sosyal sorunlara yönelik çözüm önerilerine odaklanan poster sunumlarinin yer aldigi sergi, ögrencilerin gelisimini gösterirken yeni döneme de isik oldu.
Kaynak: İHA