Yeni Yilin Ilk Bebekleri Dünyaya Geldi

Van’da 2024 yilinin ilk bebekleri Lokman Hekim Van Hastanesinde dünyaya geldi.

Yeni Yilin Ilk Bebekleri Dünyaya Geldi
Ülke genelinde yeni yilin ilk dakikalarinda dünyaya gelen bebekler, ailelerine büyük mutluluk yasatti. Van’da da Lokman Hekim Van Hastanesinde yeni yilin ilk bebekleri Gülsüm, Yigit Akif ve Muaz Ali olurken, anne ve babalari tarif edemedikleri duygular içerisinde olduklarini söylediler.

Ilk defa baba olmanin mutlulugunu yasadigini ifade eden Halil Uçar, “Planlamadigimiz halde bebegimiz yilbasi gecesi dogdu, mutluyuz. Esimle beraber kolay seyler yasamadik. Bize ilaç gibi gelen bebegimizle birlikte daha mutlu olacagimizi düsünüyoruz. Adini Gülsüm biraktik. Kayinvalidemin ismi. Çok güzel bir kadindi, Hakk’in rahmetine kavustu. Insallah kizim da kayinvalidem gibi melek gibi bir insan oldu” dedi.

Baba olmanin farkli bir duygu oldugunu vurgulayan Burak Ünal ise, “Ilk çocugum ve çok degisik bir duygu. Babalik mi desem, sahip olmak mi desem. Duygunun farkinda degilim. Yeni yilin ilk hediyesi oldu. Ismi Muaz Ali. Muaz adini ben, Ali ismini ise annesi birakti. Ismi gibi yasasin. Cenab-i Allah olmayanlara nasip etsin” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA