Sanliurfa'da Yilbasi Denetimi Açiklamasi 83 Gözalti

Sanliurfa’da polisin yaptigi yilbasi denetimleri çerçevesinde 83 kisi gözaltina alindi, çok sayida araç sürücüsüne ceza kesildi.

Sanliurfa'da Yilbasi Denetimi Açiklamasi 83 Gözalti
Sanliurfa’da 3 bin 500 personelin katilimiyla kent merkezinde yilbasi için asayis ve trafik uygulamasi yapildi. Uygulamada, Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis, Motosikletli yunus timleri ve devriye ekipler Amirligi ekiplerinin yani sira, Özel Harekat Sube Müdürlügü, Narkotik Sube Müdürlügü, Asayis Sube Müdürlügü ve Trafik Sube Müdürlügü ekipleri de görevli olarak katildi.

Ekipler, denetim çerçevesinde süpheli görülen sahislari GBT sorgusu ve üst aramasina tabi tuttu. Durdurulan araçlar ve motorlarin bagaj bölmeleri ve saklama kabini olarak kullanilacak yerler didik didik arandi. Sanliurfa’nin farkli noktalarinda düzenlenen uygulamada, 16 bin 500 sahis sorgulandi. Çok sayida araç sürücüsüne ceza kesildi. Ekipler tarafindan yapilan GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgulamalarinda çesitli suçlardan aramasi bulunan 83 sahis gözaltina alindi. 220 eglence mekanin denetlendigi uygulamada usule aykiri bulunan 25 günü birlik eve ise 300 bin lira para cezasi kesilerek mühürlendi. Ekiplerin denetimi gece geç saatlere kadar devam edecegi bildirildi.

Kaynak: İHA