Iran'dan Gazipasa-Alanya Havalimani'na Ilk Kez Düzenlenen Uçak Seferinde Yolcular Çiçeklerle Karsilandi

Gazipasa-Alanya Havalimani’na Iran’dan ilk kez gelen yolcu uçagi, su takiyla karsilandi. 101 yolcusu ile Gazipasa’ya inen uçagin mürettebati için pasta kesilirken, Iranli turistler de çiçeklerle karsilandi.

Iran'dan Gazipasa-Alanya Havalimani'na Ilk Kez Düzenlenen Uçak Seferinde Yolcular Çiçeklerle Karsilandi
Gazipasa-Alanya Havalimani ile Iran’da bulunan Imam Humeyni Uluslararasi Havalimani arasinda karsilikli uçuslar resmen basladi.

Iran’in baskenti Tahran’dan 101 yolcusuyla havalanan ve saat 16.15’te Gazipasa-Alanya Havalimani’na inen A320 tipi yolcu uçagi, su taki töreniyle karsilandi. Uçakta bulunan yolcular, TAV Gazipasa Isletme Koordinatörü Ömer Sözener, Alanya Turistik Isletmeciler Dernegi (ALTID) Baskani Burhan Sili ve havalimani çalisanlari tarafindan çiçeklerle karsilandi. Uçakta bulunan pilotlar ve kabin görevlileri için de pasta kesildi.

Kis sezonu sonuna kadar karsilikli 8 uçus gerçeklesecek

Havalimani Isletme Koordinatörü Ömer Sözener, havalimaninin günden güne geliserek büyümesinden oldukça mutlu ve gururlu oldugunu ifade etti.

Iran seferinin bundan sonra devam edecegini belirten Sözener, “Komsu ülkemiz olan Iran’dan gelen misafirlerimizi burada görmekten büyük bir onur ve gurur duyuyoruz. Kis sezonu sonuna kadar 8 uçus gerçeklestirecekler ve insallah devaminda da havalimanimizda her hafta birkaç uçuslarini görecegiz. Burada olmaktan ve onlara servis vermekten gururluyuz. Tekrardan hepsine hos geldiniz diyoruz. Insallah önümüzdeki süreçlerde de yolcu sayisini arttirarak uçuslara devam edecegiz” seklinde konustu.

101 yolcusuyla Gazipasa-Alanya Havalimani’na inen Taban Havayollari’na ait A320 tipi yolcu uçagi, 41 Iranli yolcu ile Imam Humeyni Uluslararasi Havalimani’na geri döndü.
Kaynak: İHA