Mobilyacilar Sitesi'nde Is Yerine Araç Giren Adam Konustu

Istanbul’da dün aksam yasanan sel felaketinde Mobilyacilar Sitesi’nde bulunan dükkanina araç giren Kemal Karci,” Bütün is yerlerinin bodrumlari su altinda. Burada 400 kisi ekmek yiyor. Çok büyük zarar var. Bizim zararimiz para ile ölçülecek bir zarar degil. Içerde 5-6 milyonluk ürünümüz vardi” dedi.

Mobilyacilar Sitesi'nde Is Yerine Araç Giren Adam Konustu
Istanbul’da dün aksam saatlerinde baslayan saganak yagis nedeniyle bazi ilçelerde sel felaketi yasandi. Mobilyacilar Sitesi’de bir çok is yeri kullanilmaz hale geldi. Yaklasik 2 metreyi bulan su taskininda is yerlerinin camlarinin basinç nedeniyle patladi. Mobilya satisi yapilan is yerinin içine ise park halindeki bir araç sel sulariyla sürüklendi. Büyük çapli maddi hasarin meydana geldigi Karci’ya ait is yeri kullanilmaz hale geldi.

Is yeri kullanilmaz hale gelen Kemal Karci “Yogun yagmurdan dolayi gelen suyun burada su birikti. Burada 40 tane is yeri var. Bütün is yerlerinin bodrumlari su altinda. Burada 400 kisi ekmek yiyor. Çok büyük zarar var. Bizim zararimiz para ile ölçülecek bir zarar degil. Içerde 5-6 milyonluk ürünümüz vardi. 4-5 ayda yapilmasi ve kaybedilen is gücü ile çikan rakam belli. Cana gelecegine mala gelsin. Ben aksam 19.30’da kizim ve karimla buradan ayrildim. 20.30’da su basti diye haber geldi. Onlar buradayken de olabilirdi” dedi.

Kaynak: İHA