Kütahya Belediye Baskani Alim Isik, Özel Çocuklarla Bir Araya Geldi

Kütahya Belediyesinin projesiyle faaliyet gösteren Devlet Hatun Hanimlar Lokalini ziyaret eden Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, “Çocuklarimizin gelecege daha güvenli hazirlanmasi için bu hizmetleri devam ettirecegiz” dedi.

Kütahya Belediye Baskani Alim Isik, Özel Çocuklarla Bir Araya Geldi
Devlet Hatun Hanimlar Lokalini ziyaret ederek özel çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik ve esi Fatma Isik, tesis içerisinde yer alan yüzme havuzu, hamam, oyun odalari, jimnastik ve spor salonunu gezdi.

Ailelerle sohbet ederek talepleri dinleyen Baskan Isik ve esi Fatma Isik, özel çocuklarla kendileri için hazirlanan özel hediyeleri takdim etti.

Baskan Isik, “Kütahya Belediyemizin Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan mayis ayinda baslatilan etkinligimizin dördüncü ayini tamamladik. Su ana kadar yüzmede 75 çocugumuza, jimnastikte 10 çocugumuza, tekvandoda 5 çocugumuza, zekâ oyunlarinda da 10 çocugumuza olmak üzere 100’ün üzerindeki evladimiza burada hizmet verdik. Öncelikle aileler olarak sizlerin bize göstermis oldugu güven nedeniyle hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Belediyemize inandiniz, güvendiniz, bu evlatlarimizi haftanin belirli günlerindeki belirli saatlerde burada belediyemizle is birligi içerisinde çalisan yine belediyemizin uhdesindeki bir spor merkezinde topluma kazandirilmasi, gelecege daha iyi hazirlanmasi konusunda bu firsati tanidiniz. Ben öncelikle ailelerimize çok tesekkür ediyorum. Evlatlarimizin hepsini gözlerinden öpüyorum, böyle bir firsati iyi degerlendirdiler. Insallah bizde bundan sonrasi için çocuklarimizin diger çocuklarimizi da dahil ederek gelecege daha güvenli hazirlanmasi konusunda bu hizmetleri devam ettirecegiz sizlerin destegiyle. Çünkü sizler burada olursaniz çocuklarimiz bu etkinliklere katiliyor. Sizlerle beraber Türkiye’de ilk kez örnek olacak bir projeyi baslatmis olduk. Bunun devamini diliyoruz. Bu konuda da özellikle annelerimizin pilates ve zumba konusunda fitness salonumuzu kullanmalarini da saglayacagiz. Çocuklarimiz hocalariyla beraberken sizler de size özel alanlarda etkinlik yapabileceksiniz. Bundan sonra daha çok çalisacagiz. 100 çocugumuzu insallah önümüzdeki yil 200 çocuga çikaririz. Siz istediginiz sürece biz size destek olmaya devam edecegiz. Belediyemizin Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü ve onlara destek olan tüm müdürlük çalisanlarimiza cani gönülden tesekkür ediyorum. Türkiye’de bin 400’e yakin belediye var ama herkes yapamiyor çünkü özveri istiyor, destek istiyor, gönülden destek verecek personel istiyor. Bizim belediyemizde de böyle bir kadromuz var, onlara da huzurunuzda tesekkür ediyorum. Hayirli ve ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.

Devlet Hatun Hanimlar Lokali Kurum Müdürü Sebile Ölmez, çok sayida özel çocugun ve ailelerinin uygulanan özel projeden faydalandigini belirterek, Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’a destekleri ve ilgileri için tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA