Küçükçekmece'de Selde Mahsur Kalip Ölen Sahsin Kurtarilma Anlarina Ait Görüntüler Ortaya Çikti

Istanbul’un Küçükçekmece ilçesinde evini su basan Afrika uyruklu 27 yasindaki Irama Kebe mahsur kalarak hayatini kaybetmisti. Sahsin evinde polis ekipleri çalisma yaparken mahsur kaldigi sirada çevredeki vatandaslarin kurtarma çalismalarina ait cep telefonu görüntüsü ortaya çikti.

Istanbul’da etkili olan saganak yagis, Küçükçekmece’de su baskinlarina neden oldu. Mehmet Akif Mahallesi Engin Sokak’ta bodrum katta yasayan Gine uyruklu 27 yasindaki Irama Kebe, sel sularinda mahsur kalarak hayatini kaybetti. Sahsin cenazesi, ambulansla hastaneye gönderildi. Kebe’nin evinde polis ekipleri inceleme yaparken evin son durumu görüntülendi. Öte yandan Kebe’nin mahsur kaldigi anda çevredeki vatandaslarin kurtarma çalismalari cep telefonu kamerasiyla kaydedildi.

"Ne yaptiysak çikartamadik"

Olay anini Tolga Demir isimli vatandas, "Alt katta Suriyeli 6 çocuklu bir aile var. 4 bekar Afrika uyruklu arkadas vardi. Annemin babamin yardimiyla çikarttik hepsini. O çikan arkadas ise geri içeri girdi. Bir seyleri kaldi herhalde evde, onlari almak istedi. O sirada da su basinci olunca ne yaptiysak çikartamadik" diye anlatti.
Kaynak: İHA