Kaymakam Zafer Oktay Sindirgi'ya Veda Etti

Balikesir’in Sindirgi ilçesinde 2018 yilindan bu yana görev yapan Kaymakam Zafer Oktay, için yeni görev yeri Kirkagaç’a gitmeden önce veda yemegi düzenlendi.

Kaymakam Zafer Oktay Sindirgi'ya Veda Etti
Sindirgili vatandaslarin gönlünde taht kuran ve devlet adamliginin kapali kapilar ardinda degil, vatandasin içinde yapildigini gösteren Kaymakam Oktay için düzenlenen yemekte duygusal anlar da yasandi. Sindirgi Belediyesi tarafindan hazirlanan, açilis ve etkinliklerin yer aldigi sinevizyon gösterisi katilimcilara da duygu dolu anlar yasatti.

Kaymakam Oktay’in ilçedeki görev sürecinde kaymakamlik organizesinde tüm kamu kurumlarindaki uyumlu çalisma süreci ilçenin gelisimine, hizli kararlar ile birçok projeye imza atilmasini sagladi.

Uyumlu çalisma süreci ile birlikte Sindirgi’da birçok basarili projeye, etkinlige imza atildigini belirten Sindirgi Belediye Baskani Ekrem Yavas, “Memuriyet hayati insanlarin baslangici oldugu gibi, bir yerde kalma süreleri var. Ve gidiyorlar. Ilçe kaymakamimiz Zafer Oktay tam 5 yil önce Sindirgi’ya gelmis ve bugünde veda yemegiyle beraber ugurladik. Hakikaten bir çalisanin birlikte is yürüttügünüz bir amirin hos sedalarla buradan ayrilmasi kadar güzel bir hadise yok. Bugün Sindirgi’nin hemen hemen bütün görevlileri STK’lari siyasi partileri hep beraber bugün kaymakamimizi ugurlamak için yemekte bulustuk. Hüzünlü anlar vardi. Ama hatiralar vardi. Geçmiste olan zor anlarda o zorlugu birlikte yenisler vardi. Bu da bir kisi için bir memleketin güzelligi adina hos bir hadise olsa gerek. Bizler kendisinden çok memnunduk. 5 yil boyunca yaptigi bütün hizmetlerden, birlikten ve sehre verdigi sinerjiden dolayi kendisine sükranlarimi arz ediyorum. Allah yolunu bahtini açik etsin insallah. Ailesiyle bu memlekete daha güzel hizmetler yapmasi temennisiyle” dedi.

Sindirgi’nin adeta bir okul oldugunu ve görev sürecinde birçok sey ögrendigini belirten Kaymakam Zafer Oktay, "1 Ekim 2018 yilinda Sindirgi ilçemizde basladigimiz göreve en son kararname ile Manisa Kirkagaç kaymakami olarak atanmis bulunmaktayiz. Bu vesileyle bugün kiymetli belediye baskanimizla beraber güzel bir organizasyonda muhtarlarimizla, daire amirlerimizle, Sivil toplum ve siyasi partilerimizin temsilcileriyle beraber bir veda yemeginde bulustuk. Hepsinden Allah razi olsun. 5 yillik bu görev süremiz içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde, huzur içerisinde ilçemize katki saglamaya çalistik. Ilçe belediyemizle beraber birçok projenin içinde etkinliklerde bulunduk. Sosyal bir ilçedir. Güzel bir ilçemiz, birlik ve beraberligin hakim oldugu insanlarin hep birbirine saygi ve sevgiyle yaklastigi bu güzel ilçede 5 yillik görev süremde çok mutlu huzurlu bir sekilde görevimizi tamamlamis bulunmaktayiz. Bugün göremedigimiz vatandaslarimiza da buradan selamlarimizi iletiyoruz. Her zaman bir kapilarinin da Manisa Kirkagaç ilçesinde oldugunu söylemek belirtmek isterim. Insallah Allah nice hizmetlerimizi de yeni görev yerlerimizde nasip eder” seklinde konustu.

Kaynak: İHA