'Hazine Avi' Sahne Tozu Tiyatrosu'nda

Sahne Tozu Tiyatrosu’nda eglence programi olarak baslayan ‘Hazine Avi’ büyük ilgi gördü.

'Hazine Avi' Sahne Tozu Tiyatrosu'nda
Eglence programi olarak baslayan ve seyircileri de içerisine katarak hos zamanlar geçirmelerini saglayan ‘Hazine Avi’ Sahne Tozu Tiyatrosu’nda büyük bir ilgiyle karsilandi. Hazine Avi’nin ilk iki temsilinde seyirciler arasinda bulunan duayen sanatçi Haldun Dormen, Hazine Avi’nin konseptine tam puan verdigini söyledi.



Gönüllü yarismaci hazine pesinde

Yarismayi izlemeye gelen seyircilerden bir kisi gönüllü yarismaci olarak seçildikten sonra sahneye çikarak, kendisinden gizli olarak sahne üzerinde oyun dekorunun herhangi bir yerine saklanan hazineyi bulmaya çalisiyor. Yapmasi gereken tek seyin verilen süre içinde hazineyi bulmak olan yarismaci, ayni zamanda da kendisine verilen rolü oynamak durumunda. Sahne Tozu Tiyatrosu’nun profesyonel oyunculariyla birlikte sahnede bir dogaçlama yapan yarismaci, bu dogaçlama esnasinda da etrafi arayarak hazineyi bulmaya çalisacak.

Sürpriz sanatçilarin da katilimiyla 10 Eylül’de sahnelenecek

Hem yarisan kisiler hem de seyirciler için bol kahkaha ve eglence içeren Hazine Avi 10 Eylül Pazar günü saat 20.30’da 3. kez sahnelenecek. Sürpriz konuk sanatçilarinda davetli olarak katilacagi Hazine Avi, Haldun Dormen Sahnesi’nde usta sanatçi Göksel Kortay’in yönetmenliginde seyirciyle bulusacak.
Kaynak: İHA