Büyüksehir'in Ödüllü Deger Gençlik Projesi'nde Kurs Kayitlari Devam Ediyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesindeki egitim ve kültür kurulusu KAYMEK, ödüllü Deger Gençlik Projesi 2023-2024 Egitim Ögretim Yili kurs kayitlarini baslatti.

Büyüksehir'in Ödüllü Deger Gençlik Projesi'nde Kurs Kayitlari Devam Ediyor


Büyüksehir Belediyesi’nin kurulusu olan ve sehrin adeta 6’nci üniversitesi gibi faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) ‘Gençlige Deger’ slogani ile hizmet veren Deger Gençlik Kurs kayitlarini almaya basladi.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin ödüllü projesi olan ‘Deger Gençlik’, 2023-2024 Egitim Ögretim Yili kurslari için 9. 10. ve 11. sinif ögrencilerine yönelik olarak kurs kayitlari alinirken, egitimlerin yüz yüze gerçeklestirilecegi bildirildi.



6 FARKLI ATÖLYEDE, 24 FARKLI ISTASYONDA YILDA 360 SAAT UYGULAMALI EGITIM

KAYMEK’in Deger Gençlik kurslarinda 9. 10. ve 11. sinif ögrencilerine yönelik, 6 farkli atölyede, 24 farkli istasyonda yilda 360 saat uygulamali egitim yüz yüze verilirken, ögrenciler ile birebir ilgileniliyor.

KURSLARIN TAMAMI ÜCRETSIZ

Deger Gençlik Kurslarinin tamami ücretsiz olarak verilirken, kayit için ‘www.kaymekonline.com’ adresinin ziyaret edilmesi gerekiyor. Detayli bilgi için 0 352 333 18 18 nolu telefonun aranmasi yeterli olurken, ögrenciler de bu anlamli kurslara davet edildi.
Kaynak: İHA