Ayvalik'ta Baskan Ergin Zabita Memurlarini Unutmadi

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, Belediye Baskani Mesut Ergin, zabita teskilatinin 197’nci kurulus yil dönümü nedeniyle Ayvalik Belediyesi bünyesindeki zabita memurlariyla bir araya geldi.

Ayvalik'ta Baskan Ergin Zabita Memurlarini Unutmadi
Zabita Haftasi’ni personeliyle kutlayan Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, 7 gün 24 saat özverili çalisma sergileyen zabita memurlarina tesekkür etti.

Baskan Ergin, Ayvalik Belediyesi Zabita Müdürlügü bünyesindeki ekiplerin ilçe halki için gece gündüz demeden çalisma yürüttügünü hatirlatarak tüm personeli kutladi.

Zabita teskilatinin; toplumun huzurunun yani sira günlük hayattaki ihtiyaçlarini, gelecege olan inancini, bir kent bilinci içerisinde dayanismanin, birbirine sayginin, sevginin ve bu sayginin sürdürülebilir sekilde devam ettirilmesinin en önemli güvencesi oldugunu vurgulayan Mesut Ergin, “Zabita teskilatimiz yerel yönetimlerin topluma yansiyan yüzüdür. Ayvalik’imizin esenligi ve huzuru için gecesini gündüzüne katan zabita teskilatimizin 197. kurulus yil dönümü kutlu olsun” dedi.

Ayvalik Belediyesi’ne ait Nejat Uygur Sahnesi’nde gerçeklestigi bulusmada, Belediye Meclis Üyesi Merih Arslan da, Baskan Ergin’i yalniz birakmadi.
Kaynak: İHA