Siirt Üniversitesi BESYO'da Özel Yetenek Sinavi Gerçeklestirildi

Siirt Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), gelecegin antrenörlerini, spor yöneticilerini, beden egitimi ve spor ögretmenlerini yetistirmek için özel yetenek sinavini gerçeklestirdi.

Siirt Üniversitesi BESYO'da Özel Yetenek Sinavi Gerçeklestirildi
31 Agustos ile 1 Eylül tarihlerinde gerçeklesen sinav, birçok genç sporcu adayinin yeteneklerini sergiledigi heyecan verici bir etkinlik ile gerçeklesti. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Nihat Sindak; özel yetenek sinavini gerçeklestiren ekibe tesekkür ederek, sinava katilan ögrencilere basarilar diledi.

BESYO Müdürümü Ögretim Üyesi Serdar Adigüzel, sinavin basarisini degerlendirirken, "Her yil oldugu gibi bu yil da yetenekli gençleri kesfetmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Siirt Üniversitesi olarak sporun gelisimine katki saglayacak yeni yetenekleri desteklemekten gurur duyuyoruz. Bu sinav, gelecegin spor insanlarini yetistirmemize yardimci olacak" dedi.

Özel yetenek sinavina katilan ögrencilerin sonuçlarinin önümüzdeki günlerde açiklanacagi ve kabul edilen ögrencilerin Siirt Üniversitesi BESYO’nun kapilarini aralayarak spor egitimine baslayacaklari belirtildi.
Kaynak: İHA