Osmangazi'de Balkan Rüzgâri Esti

Osmangazi Belediyesi’nin destekleriyle bu yil 17’incisi gerçeklesen Balkan Festivali, büyük ilgi gördü.

Osmangazi'de Balkan Rüzgâri Esti
Osmangazi Belediyesi’nin Namik Kemal Halkoyunlari Gençlik ve Spor Kulübü Dernegiyle birlikte düzenledigi Uluslararasi Balkan Festivali, Kültürpark Açik Hava Tiyatrosu’nda basladi.

Kemerçesme Meydani’nda devam eden halk oyunlari gösterisi ve konserler 15 Temmuz Demokrasi Meydani’ndaki konserle son buldu. Osmangazi Belediyesi destekleriyle düzenlenen festivalde Bursalilar 3 gün eglenceye doydu.

Kültürpark Açik Hava Tiyatrosu ve KemerçesmeMahallesi’nde ücretsiz sekilde düzenlenen festivalde, Kosova AnsambliZeriiKosovesFusheKosove, Sirbistan SHKA JehonaTerrnovc, Kuzey Makedonya Kumanova AKV BajramShabani, Tuz Montenegro SHKA KohaNgaDinosha Halk Danslari topluluklari gösteri sunarken, Bursali sanatçi Rumeli Semih ise verdigi konserle büyük bir cosku yasatti. Festival 15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda halk danslari ekibinin gösterisi ve Grup Jest konseriyle son buldu. Vatandaslar 3 gün boyunca düzenlenen festivalle kendilerine keyifli zaman geçirmelerini saglayan Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA