Kula'nin Kurtulusunun 101. Yil Dönümünde Kutsi Sahne Aldi

4 Eylül Kula’nin kurtulusunun 101. yil dönümü etkinlikleri çerçevesinde Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin organizesinde gerçeklestirilen aksam programinda ünlü sanatçi Kutsi sahne aldi. Yaklasik 2 saat sahnede kalan Kutsi, söyledigi eserlerle Kulalilara unutulmaz bir gece yasatti.

Kula'nin Kurtulusunun 101. Yil Dönümünde Kutsi Sahne Aldi
4 Eylül Kula’nin kurtulusunun 101. yil dönümü, gündüz düzenlenen çesitli etkinliklerle kutlanmaya baslandi. Kurtulusun yil dönümü için Manisa Büyüksehir Belediyesi de Kula’da aksam programi düzenledi.

Yunus Emre ve Sehit Ömer Halisdemir Kent Meydani’nda düzenlenen aksam programinda, ünlü sanatçi Kutsi sahne aldi. Yaklasik 2 saat boyunca sahnede kalan Kutsi, seslendirdigi hem hareketli hem de slow sarkilarla Kulalilari doyasiya eglendirdi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen Kutsi konserine, Manisa Büyüksehir Belediyesi Muhtarlik Isleri Dairesi Baskani Onur Pabuççuoglu, Kula Belediye Baskani Hüseyin Tosun, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, kamu kurum ve kurulus baskanlari ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA