Hacilar Belediye Meclisi'nde 8 Madde Karara Baglandi

Hacilar Belediye Meclisi 5393 sayili Belediye Kanunu’nun 20’nci maddesine istinaden Eylül ayi toplantisini gerçeklestirdi. Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, il genelindeki yagislar sonrasi zarar gören vatandaslara geçmis olsun dileklerini iletti. Özdogan olusan zararlarin biran önce giderilecegini söyledi.

Hacilar Belediye Meclisi'nde 8 Madde Karara Baglandi


Hacilar Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen ve 8 maddenin görüsülerek karara baglandigi toplantiya baskanlik eden Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, alinan kararlarin hayirli olmasi temennisinde bulundu. Meclis toplantisi öncesinde konusan Baskan Özdogan, yagislar nedeniyle ilçe genelinde kismen de olsa bir sikinti yasandigini söyledi.

Özdogan, “Buna büyük bir afet diyemeyiz ama bir afet dememiz gerekiyor. Gerek derelerin tasmasi gerekse altyapinin zarar görmesi nedeniyle ekiplerimiz, bagli kuruluslarimiz gerekli alanlarda çalismalar yaptilar. Gerek güvenlik tedbirlerini aldilar gerekse herhangi bir sikintiya sebebiyet vermemek adina sabah itibariyle ana yollardan geçislerini saglamak adina da ciddi emek sarf ettiler. Her seyden önce ilçemize geçmis olsun. Bu çalismalar günler gerektiren bir çalisma ve koordinasyon gerektiren bir çalisma. Bu yüzden ciddi bir sekilde yapiliyor. Tekrar ilçemize geçmis olsun, ilimize geçmis olsun.” dedi.



Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Hacilar Belediye Meclisi’nin gündeminde bulunan 3 asil ve 5 ek gündem maddesine görüsülerek oy birligi ile karar verildi.

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, meclis toplantisinin sonunda alinan kararlarin Hacilar ve Kayseri için hayirli olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA