Kestel'de Tamamlanan Sehit Eren Bülbül Parki Hizmete Açildi

Kestel Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan ve sehit Eren Bülbül’ün isminin verildigi park hizmete açildi.

Kestel'de Tamamlanan Sehit Eren Bülbül Parki Hizmete Açildi
Kestel Belediyesi tarafindan Vani Mehmet Mahallesi’nde yapimi tamamlanan ve 11 Agustos 2017 yilinda PKK’li teröristlerce açilan ates sonucu sehit olan Eren Bülbül’ün isminin yasatilacagi park hizmete açildi. 5 bin metrekarelik alan üzerine kurulu parkta çocuk oyun gruplari, spor alani, yürüyüs yolu ve dinlenme alanlari bulunuyor. Ayrica Bursa’nin simgelerinden olan dev Karagöz ve Hacivat heykeli de vatandaslar tarafindan ilgiyle karsilaniyor.

"Sehidimizin ismi kiyamete kadar yasayacak"

Sehit Eren Bülbül Parki’nin açilisinda konusan Kestel Belediye Baskani Önder Tanir, "Bugün açilisini yapmak için bir araya geldigimiz parkimiza kahraman sehidimiz Eren Bülbül evladimizin ismini verdik. Sehidimizin ismi kiyamete kadar yasayacak. Böylesine güzel bir duyguya vesile olabildiysek ne mutlu bizlere. Belediye meclisimizde aldigimiz karar ile parkimizin ismini Eren Bülbül olarak tescilledik. Tüm meclis üyesi arkadaslarimiza ayri ayri tesekkürlerimi sunuyorum. Tüm partilerimizin katkisiyla bu ismi yasatiyoruz. Bu bize mahallemize kazandirmis oldugumuz bir parktan çok daha öte gönül rahatligi veriyor. Bu parka gelen, bu parkin önünden geçen herkes duvarda yazan ‘Iyi ki varsin Eren’ yazisini görecek ve sehidimizi dualarla anacak. Sehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Parkin açilis törenine Kestel Belediye Baskani Önder Tanir, Bursa Büyüksehir Belediye Baskanvekili Fethi Yildiz, AK Parti Kestel Ilçe Baskan Yardimcilari Ahmet Aliman, Kamil Yildiz, MHP Kestel Ilçe Baskani Ahmet Eraslan, IYI Parti Kestel Ilçe Baskani Emin Elüstü, Belediyespor Baskani Kenan Çiftçi, Ilçe Emniyet Müdürü Okan Sen ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA