Fethiye'de Motosiklet Denetimi Yapildi

Fethiye Trafik Sube ekipleri tarafindan ilçenin farkli noktalarinda motosiklet kullanicilarina yönelik trafik denetimi ve dogru ekipman kullanimi bilgilendirmesi yapildi.

Fethiye'de Motosiklet Denetimi Yapildi


Fethiye Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Sube ekipleri, yaz mevsiminde artan motosiklet kullanimlarinda dolayi olusabilecek kazalari minimuma indirmek için çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Fethiye’nin çarsi ve civar mahallelerinde motosiklet sürücülerini denetleyen ekipler, ayni zamanda kask ve ekipman kullanimi konusunda da afisli bilgilendirmelerde bulundular. “Kaplumbagalar Neden Uzun Yasar” slagonu ile kaskin önemini anlatan ekipler, eksigi olan 15 sürücüye 21 bin 180 TL cezai islem uyguladi. Denetimlerin trafige kapali alanlarda ve bisiklet yollarinda da yapilacagi kaydedildi.

Komiser Yardimcisi Fatih Ceylan, amacin ceza yazmak yerine halki bilgilendirmek oldugunun altini çizdi. Sürücülerin güvenli bir sekilde seyahat etmeleri için ise denetimlerin devam edecegi belirten Ceylan, “Yapilan denetimde ise kask takmayan, evraklarda eksiklik bulunan ve çevreyi rahatsiz eden abarti egzoz kullanicisi olan sürücülere çesitli cezalar uygulandi. Ilçe genelinde denetimler farkli noktalarda devam etmekte. Bizlerin amaci sürücülerimizi bilgilendirmek” dedi.

Kaynak: İHA