Yüksekovali Ögretmenler Kurul Toplantisini Masa Basinda Degil, Mangal Basinda Yapti

HAKKARI – Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Yenimahalle Anadolu Imam Hatip Lisesi’nin yönetimi, aldigi kararla kurul toplantisini piknik havasinda mangal basinda yapti.

Yüksekovali Ögretmenler Kurul Toplantisini Masa Basinda Degil, Mangal Basinda Yapti
Yenimahalle Anadolu Imam Hatip Lisesi’nin Müdürü Kenan Canan tarafindan her sene masa basi yapilan kurul toplantisi, bu yil piknik havasinda gerçeklestirildi.

Okul yönetimi, Karli köyünün essiz ve doyumsuz manzarasi karsisinda piknik havasinda ve mangal basinda kurul toplantisi yapti. Kurul toplantisini bu sekilde yapan okul ögretmenleri çok mutlu olduklarini ve kurul toplantisin daha keyifli geçtiklerini belirttiler.

Ögretmenlerin stresten uzak, dogayla iç içe bir kurul toplantisi yapmak üzere toplandiklarini belirten Yenimahalle Anadolu Imam Hatip Lisesi’nin Müdürü Kenan Canan, “Biz Yenimahalle Anadolu Imam Hatip Lisesi olarak kurul toplantimizi bu sefer ilçenin Karli köyünde yapmak istedik. Mangal basinda ve özellikle disaridan gelen ögretmenlerimizin güzel bir ortamda, aile ortaminda güzel bir toplanti gerçeklestirdik. Hem ögretmenlerimizle, ögrencilerimizle ilgili genel kararlari burada aldik. Toplantimizi özellikle okul disi yapmak istedik. Dogayla basbasa ve ögretmenlerimizin de daha rahat alabilecek bir ortam istedik. Güzel geçti toplantimiz. Bizlere ve Yüksekova egitimine katki saglayan Yüksekova Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Yusuf Atael’e de tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA