Sanliurfa'da Simitçinin Togg Hayali Gerçek Oldu

Sanliurfa’nin Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, simit satarak geçimini saglayan Tevfik Atan’in milli otomobil Togg’u kullanma hayalini gerçeklestirdi. Togg’un direksiyonuna geçen Atan, hayalini gerçeklestiren Baskan Ekinci’ye tesekkür etti.

Sanliurfa'da Simitçinin Togg Hayali Gerçek Oldu
Viransehir Oto Galeri Sitesi’nde esnaf ziyareti yapan Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, burada simit satisi yapan Tevfik Atan ile tanisti. Ekinci’nin sohbet ettigi simitçi Atan, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg’u çok merak ettigini söyleyerek, araca binme ve kullanma talebini iletti. Danismanlarina talimat vererek simitçi gencin iletisim bilgilerini aldiran Ekinci, bugün Tevfik Atan’in hayalini gerçeklestirdi. Atan ile bugün Millet Bahçesi’nde bir araya gelen Baskan Ekinci, Atan’i makam araci Togg’a bindirerek, Millet Bahçesi’nde ve sehirde birlikte tur atti. Baskan Ekinci sayesinde Togg’a binme hayalini gerçeklestiren ve direksiyon basina da geçme firsati bulan Tevfik Atan’in mutlulugu gözlerinden okundu. Hayalinin gerçeklesmesinden dolayi çok mutlu oldugunu belirten Atan, Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci’ye tesekkür etti.

Tevfik Atan’in sevincine ortak olan Ekinci de, “Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg’un Türkiye’ye kazandirilmasinda çok büyük bir emek ortaya koyan basta Cumhurbaskanimiza ve mühendislerimize yürekten tesekkür etmek istiyorum. Bizler de Togg’u makam araci olarak kullanmaya basladik. Ilçemizde milli otomobilimizi vatandaslarimizla bulusturuyoruz. Bir esnaf gezimizde karsilastigimiz ve Togg’a binmeyi arzuladigini bizlere ileten Tevfik Atan kardesimizin de bu istegini yerine getirdik. Onun mutluluguna ortak olduk. Bundan sonra da ülkemizin ilk yerli ve milli otomobilini çok degerli hemsehrilerimizle bulusturmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA