Polisin Yardim Eliyle Hayata Tutunan Bahri Amca Ekiplere Tesekkür Etti

Aydin’in Efeler ilçesinde aniden rahatsizlaninca polislerden yardim isteyen yasli adam, polis otosuyla hastaneye yetistirildi. O anlar güvenlik kamerasina yansirken, emniyet güçleri hastaneden taburcu olan sahsi evinde ziyaret ederek ’geçmis olsun’ dileklerini iletti.

Polisin Yardim Eliyle Hayata Tutunan Bahri Amca Ekiplere Tesekkür Etti
Olay, Atatürk Kent Meydani’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yürüyüs yapan 79 yasindaki Bahri Saglam bir anda rahatsizlandi. Ayakta durmakta ve nefes almakta zorlanan yasli adam meydanda nöbet tutan resmi polis ekibinden yardim istedi. Ekipler bir an bile zaman kaybetmeden Saglam’i polis otosuna alarak Aydin Devlet Hastanesi’ne götürdü. Acil serviste ilk müdahalesi yapilan Saglam, yogun bakim servisinde tedavi altina alinirken, tedavisinin ardindan hastaneden taburcu edildi.

Polis ekipleri evinde ziyaret etti

Bahri Saglam’i hastaneye yetistiren polis ekibi, tedavisinin ardindan hastaneden taburcu edilen Bahri Saglam ile esi Tugcan Saglam’i evlerinde ziyaret ederek ’geçmis olsun’ dileklerini iletti. Bahri Saglam ailesi ile uzun süre sohbet eden polis memurlari, Türk polisi olarak her zaman vatandaslara yardima hazir olduklarini belirtti.

Polis ekiplerine yardimlarindan dolayi tesekkür eden Bahri Saglam, "Kent meydaninda oldugum sirada rahatsizlandim. Polislere hasta oldugumu söyleyerek ambulans çagirmalarini istedim. Sag olsunlar onlar da polis arabasi ile beni hastaneye götürdüler. Kendilerine tesekkür ederim" dedi.

Saglam’i hastaneye götüren polis memuru Behlül Oguz, "Amcamiz geldiginde halinden bizden yardim istedigini anladik. Kalp krizi geçirdigi varsayimi ile ambulans çagirmadan kendimiz daha hizli ulastirabilecegimizi düsündük. Amcamizi ekip aracimiza alip hemen hastaneye yetistirdik. Kendisine de hastanede ilk müdahalesi yapildi. Sag olsun kendisi bize güvendi ve bugün saglikli bir sekilde aramizda. Biz de Türk polisi olarak elimizden geleni kendisi için yaptik, su anda iyi oldugu için çok mutluyuz" diye konustu.

Kaynak: İHA