Ilkadim'da TSM Korosu Solistler Geçidi Konseri Ile Unutulmaz Bir Gece Yasatti

SAMSUN – Ilkadim Belediyesi tarafindan düzenlenen Türk Sanat Müzigi Solistler Geçidi Konseri, dinleyenlere unutulmaz bir gece yasatti.

Ilkadim'da TSM Korosu Solistler Geçidi Konseri Ile Unutulmaz Bir Gece Yasatti
Samsun’un Ilkadim Belediyesi vatandaslari sanatla bulusturmaya devam ediyor. Türk Sanat Müzigi Korosu solistlerinin Acem Tekkesi’nde icra ettigi Solistler Geçidi Konseri ile bu yil ikinci kez sanatseverlerle koro unutulmaz bir gece yasatti.

Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü kültür sanat ekinliklerine ara vermeden devam ediyor. Sef Erdal Sahin yönetimindeki solistlerin Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde icra ettigi konsere Ilkadim Belediyesi Baskan Yardimcisi Serif Mirik ve sanat müzigi tutkunlari yogun ilgi gösterdi. Sanat müziginin birbirinden güzel eserlerini seslendirdigi gecede solistlerin solo performansi göz doldurdu. Nihavendden, hüzzama, ussaktan, hicaza kadar birçok farkli makamdan sarkilarla gönüllere taht kuran eserleri basariyla icra eden solistler uzun süre alkislandi.

Müzik dolu geçen gecenin sonunda Ilkadim Belediyesi Baskan Yardimcisi Serif Mirik koro ekibine tesekkür ederek koro sefi Erdal Sahin’i kutladi. Geceye katilim saglayan gençleri de unutmayan Baskan Yardimcisi Serif Mirik gençlere forma ve Sair Cemal Safi’nin “Ask” adli siir kitabini hediye etti.

Baskan Demirtas: "Ilçemizdeki sosyal yasami canli tutuyoruz"

Konser hakkinda bilgi veren Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Gerçeklestirdigimiz etkinlik kapsaminda Türk Sanat Müzigi koromuzun birbirinde degerli seslerini sanatseverlerimizle bulusturduk. 7’den 70’e her yasta insanimizin programimiza yogun ilgi göstermesi bizleri memnun ediyor. Halkimizin teveccühüne mazhar olmak için sanat dolu günlerde vatandaslarimizla bulusmaya devam edecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA