Her Yil On Binlerce Kisinin Ziyaret Ettigi Gözelerde Çevre Temizligi

Tunceli’nin Ovacik ilçesinde bulunan ve her yil on binlerce kisinin ziyaret ettigi Munzur gözelerinde çevre temizligi gerçeklestirildi. Düzenlenen etkinlige kaymakam, belediye baskani, kurum amirleri, asker, polis, ögretmen, ögrenci ve vatandaslar katildi.

Her Yil On Binlerce Kisinin Ziyaret Ettigi Gözelerde Çevre Temizligi
Tunceli’nin Ovacik ilçesinde kaymakamlik koordinesinde ilçe merkezine 17 kilometre mesafede bulunan ve her yil on binlerce kisinin ziyaret ettigi Munzur gözelerinde çevre temizligi etkinligi düzenlendi.

Etkinlik çerçevesinde ilçe merkezinden otobüslerle alinan katilimcilar, Ziyaret köyünde bulunan Munzur gözelerine götürüldü. Ilçe Kaymakami Ismail Erdogan, Belediye Baskani Mustafa Sarigül ile kurum amirlerinin de katildigi etkinlik çerçevesinde toplanan çöpler, araçlarla tasinarak ilçede bulunan çöplüge götürüldü.

Etkinlige iliskin Tunceli Valiligi tarafindan yapilan açiklamada, “Bu etkinlikle inanç ve kültür merkezi olan Munzur gözelerimizin temizligi noktasinda tüm kesimlerin ortak paydada birlestiginin gösterilmesi, yil içerisinde yüzbinlerce ziyaretçilerimizin agirlandigi bölgede kis ayina girmeden önce doganin temiz kalmasi, toplumda bu bilincin yerlesmesi ve gençlerimizin çevreye karsi daha duyarli olmalarinin saglanmasi amaçlanmistir” ifadelerine yer verildi.

Etkinlige, yüzlerce kisinin katildigi belirtildi.
Kaynak: İHA