'Eker I Run Kosusu' Için Trafige Kapali Olacak Alanlar Belli Oldu

Bursa’da 1 Ekim pazar günü kosulacak olan ’Eker I Run Kosusu’ için trafige kapali olacak alanlar belli oldu.

Bursa’da ’Eker I Run Kosusu’ 01 Ekim 2023 Pazar günü 07.00 ile 14.30 saatleri arasinda Osmangazi Ilçesi Uludag Milli Parki ve Nilüfer Ilçesi Orhaneli Yolu, Lefkose Caddesi, Besevler Kavsagi güzergahinda gerçeklestirilecektir. 01 Ekim 2023 Pazar günü saat 07.00’dan itibaren Nilüfer Ilçesi Besevler Kavsagi, Eker Meydanindan baslayacak olan Eker I Run kosusu Lefkose Caddesi, Kent Orman Kavsagi, Misi Köy Kavsagi, Gümüstepe Misi Köyü Kavsagi, Nilüfer Ilçesi Orhaneli, Keles Yolu Doganci Jandarma Karakolu yolu, Osmangazi ilçesi Uludag Milli Parki ve güzergahlarinda, etkinlik bitinceye kadar baglanti yollari ile cadde ve sokaklar arasi araç trafigine kapatilacaktir.

Besevler Kavsagi, Lefkose Caddesi, Kent Orman Kavsagi, Misi Köy Kavsagi, Gümüstepe Misi Köyü Kavsagi, Nilüfer Ilçesi Orhaneli, Keles Yolu Doganci Jandarma Karakolu yolu sehir merkezine gelis istikametindeki yol trafik dubalari ile bölünerek gidis, gelis olarak kullanilacaktir.

Bursa Il Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan Uludag yolu, Kurbaga Kaya, Teleferik Istasyonu, Uludag Et Mangal (Kirazli Köyü Sapagi) arasi Bursa’ya inis yönünde kontrollü trafik akisi saglanacaktir.
Kaynak: İHA