Sultangazi Belediye Baskani Dursun Ilçe Halkinin Sorunlarina Aninda Müdahale Etti

Sultangazi Belediyesi ekipleri, Belediye Baskani Abdurrahman Dursun öncülügünde, etkili olan saganak yagis sonrasi ilçede meydana gelen olumsuzluklara aninda müdahale etti. Baskan Dursun, çalismalari yerinde inceledi.

Istanbul’un bazi kesimlerinde özellikle de Sultangazi ilçesinde etkili olan saganak yagis sonrasi Sultangazi Belediyesi ekipleri, 444 23 32 numarali Çözüm Merkezine gelen ihbarlara hizli bir sekilde müdahale ediyor. Bodrum katlarinda bulunan bazi ev ve isyerlerinden su baskini ihbari alan ekiplerle beraber, Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun da ihbar yapilan bölgelere bizzat geçerek incelemelerde bulundu. Ilçe halkinin sorunlarina, sikintilarina aninda müdahale ederek çözüme kavusturdu. Ani yagis sonrasi tikanan mazgallari da hizla açan Sultangazi Belediyesi ekipleri, gelen ihbarlari tek tek degerlendiriyor.

"Sultangazi Belediyesi olarak bizler tüm imkanlarimizla komsularimizin yanindayiz"

Baskan Dursun, "Bugün Istanbul’un bir kismini etkisi altina alan ani yagis bir afet halidir. Sultangazi Belediyesi olarak bizler tüm imkanlarimizla komsularimizin yanindayiz. Ihbar olan noktalara hizli bir sekilde müdahale ediyoruz. Ekiplerimiz gece boyunca teyakkuz halinde olacaklar. Meteoroloji yetkilileri, yagisin gece boyu devam edebilecegini ifade ediyor. Sayin Valimiz de bu konuda uyarilarda bulundu, bodrum katlarinda oturan vatandaslarimizdan ricamiz, can güvenlikleri için bu gece buralari bosaltmalari. Acil durumlar için komsularimiz 444 23 32 numarali Çözüm Merkezimiz üzerinden bizlere 7/24 ulasabilirler” dedi.

Kaynak: İHA