ERÜ Rektörü Prof. Dr. Altun'dan Ögrencilere 'Hos Geldin' Mesaji

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, üniversiteye yeni baslayacak ögrencilere yönelik ‘hos geldin’ mesaji yayimladi.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Altun'dan Ögrencilere 'Hos Geldin' Mesaji
Sözlerine 2023 - 2024 egitim - ögretim yilinin hayirlara vesile olmasi dilegiyle baslayan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, ögrencileri üniversitede görecek olmanin mutlulugunu yasadigini dile getirdi. Erciyes Üniversitesi’nin çok köklü geçmise sahip, güçlü bir aile oldugunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Altun; “Bu ailenin yeni katilan ögrencileri ve bireyleri olarak sizlerle birlikte kampüste çok güzel vakit geçirecegimizi, sizlerin ilerideki meslek hayatina hazirlanmaniz anlaminda çok etkin egitim - ögretim süreçleri içerisinde olacagimizi ifade etmek istiyorum. Sizlerle beraber sanatla ilgili, kültürel çok sayida faaliyetlerimiz olacak. Hem bulundugu sehirle kaynasan hem de ögrenci arkadaslariyla bir arada olan, iliskilerini güçlendiren faaliyetler içerisinde sizlerle birlikte daha güçlü olacagimizi düsünüyorum. Sizlerin 2 Ekim tarihinde Üniversitemize gelmenizi cani gönülden, heyecanla bekliyorum. Coskuyla bu süreci birlikte geçirmek istiyoruz” dedi.

Saglik içerisinde, dogal afetlerin olmadigi, ülkemizin mutlu ve huzurlu oldugu günleri hep birlikte görme temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Altun; “Sizlerle yeniden bir arada olacagimiz için mutlulugumuzu ifade ediyor, Üniversitemize hos geldiniz diyorum” cümleleriyle sözlerini tamamladi.
Kaynak: İHA