Dösemealti Belediyesi'nden Okul Bahçelerine Bakim

Dösemealti Belediyesi egitim ögretim sezonunun açilmadan önce basladigi okul bahçelerinin bakim onarim ve düzenlemelerine devam ediyor.

Dösemealti Belediyesi'nden Okul Bahçelerine Bakim
Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri ilçede bulunan ilk ve orta dereceli okullarda gelen taleplere göre yaz boyunca uzayan otlarin kesilmesi, agaçlarin budama ve bakimlari ile kent mobilyalarinda onarim ile bahçelerin temizlenip düzenlenmesi çalismalarini yapiyor. Belediye ekipleri araçlarin girdigi alanlarda otlarin biçimini makinelerle diger alanlarda ise insan gücüyle yaparken, yine kirilan bozulan kent mobilyalari kameriyelerin onarimini yaparak çok daha güvenilir ve temiz bir alanda ögrencilerin egitim almalarina destek oluyor.

Dösemealti Belediye Baskani Turgay Genç, ilçede egitim ögretim faaliyetlerinin aksamamasi ögrencilerin en saglikli ve güvenli ortamda egitim alabilmeleri için tüm ekiplerin sefer oldugunu söyledi.

Baskan Genç, “Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerimiz 2023-2024 egitim ögretim sezonu baslamadan okul bahçelerimizi ögrencilerimiz için hazirlamaya basladi.

Okullarin açilmasiyla birlikte de egitim-ögretim aksamadan hafta sonlari da çalismalar yaparak uzayan otlarin biçilmesi yesillendirilmesi ile agaçlarin budanmasi yapiliyor. Yine gençlerimizin nefes aldigi alanlarda bulunan mobilyalarin bakim ve onarimlari da devam ediyor” diye konustu.

Kaynak: İHA