Burhaniye'de 4. Halk Meclisi Toplantisi Yapildi

Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler, belediye projeleri, hizmetleri ve faaliyetlerinde "Ortak Akil" sloganiyla hayata geçirdigi Burhaniye Halk Meclisi’nin dördüncüsü Reha Yurdakul Salonu’nda gerçeklesti.

Burhaniye'de 4. Halk Meclisi Toplantisi Yapildi
Toplantiya Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Halk Meclisi Genel Sekreteri Necmi Sengider, Burhaniye Belediye Baskan Yardimcilari, Burhaniye Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve Burhaniye Belediyesi’nin Daire Müdürleri katildi.

Toplanti; saygi durusu ve Istiklal Marsi ile basladi.

Halk Meclisi Genel Sekreteri Necmi Sengider’in konusmasinin ardindan Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler katilimcilara, göreve geldigi günden, bugüne kadar olan süreçte tamamlanmis olan projelerden ve gelecekteki projelerinden söz etti. 31 Mart 2019 tarihinden, bugüne kadar olan tüm projeler faaliyet filmi seklinde salondaki katilimcilara sunuldu.

Faaliyet filminin ardindan Burhaniye Necmi Sengider’in moderatörlügünde katilimcilarin görüs, soru ve önerileri alindi. Halk Meclisi’nin gerçeklesmesinden dolayi memnun oldugunu ifade eden Baskan Deveciler, "Seçim çalismalari sürecinde halkimiza "Halk Meclisi" sözü vermistik. Temel kararlarimizi alirken ortak akla önem veriyoruz. Söz verdigimiz pek çok projeyi hayata geçirdik ve planladigimiz projelerimiz var. Bu projelerimizi de hayata geçirecegiz, tek amacimiz siz degerli Burhaniyelilere hizmet etmek, o yüzden bugün burada meclis toplantisini düzenledik. Geldigimiz bu noktada sizlerin sorunlarini dinleyerek o sorunlar isiginda Burhaniyeliler için ekiplerimiz ile sonuna kadar çalismaya devam edecegiz. Sosyal belediyecilik anlayisina örnek bir belediyeyiz" dedi.

Toplanti esnasinda söz alan halk meclisi üyeleri, çalismalarindan dolayi tesekkür ederek talep, öneri ve sorularini iletti. Her bir soruyu özen ve dikkatle cevaplayan Baskan Deveciler, gerekli notlarini alarak daire müdürlerine talepler ile ilgili talimatlarini iletti. Halk meclisi toplantisina katilimin önemine deginen Baskan Deveciler, bu gibi toplantilara devam edeceklerini de bildirdi.
Kaynak: İHA