Adana'da Otomobil Sinyalizasyon Diregine Çarpip Kaldirima Çikti Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali

Adana’da kontrolden çikan otomobil sinyalizasyon diregine çarpti ardindan da kaldirima çikti. Kazada kaldirimda yaya olan bir kisi ölürken araç içerisinde bulunan 3 kisi de yaralandi. Çevredeki vatandaslar araç sürücüsüne adeta meydan dayagi atti, polis havaya ates açarak sürücüyü kurtardi.

Adana'da Otomobil Sinyalizasyon Diregine Çarpip Kaldirima Çikti Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali
Kaza, Çukurova ilçesine bagli Mavi Bulvar’da meydana geldi. Alinan bilgiye göre, henüz sürücüsü ögrenilemeyen 01 AOK 508 plakali otomobil kontrolden çikinca önce sinyalizasyon diregine çarpti ardindan, kaldirimin üzerine çikti. Bu sirada otomobil kaldirimda bulunan Faruk K.’ye (36) çarparken araç içerisindeki 3 kisi de yaralandi. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri yaralilari kentteki çesitli hastanelere kaldirdi. Faruk K. hastanede yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Faruk K.’nin cenazesi otopsisi yapilmak üzere Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Kaza yerinde bulunan ismi ögrenilemeyen otomobil sürücüsü çevredeki vatandaslar tarafindan darp edildi. Kaza yerindeki trafik polisi havaya defalarca ates açarak sürücüyü kurtardi. Gözaltina alinan sürücü polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA