Vefa Ekibi 1 Haftada 173 Faaliyet Gerçeklestirdi

Antalya’nin Gazipasa ilçesinde Kaymakamliga bagli Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaslarin hizmetinde görev alan Vefa Sosyal Destek Grubu, ilçede son bir haftada 111 hane ziyareti ile 173 faaliyet gerçeklestirdi.

Vefa Ekibi 1 Haftada 173 Faaliyet Gerçeklestirdi
Gazipasa Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi (SYDV) bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaslarin hizmetinde görev alan Vefa Sosyal Destek Grubu, Gazipasa’da 46 mahallede çalismalarini sürdürüyor. Ekipler, 18-22 Eylül tarihleri arasinda Çobanlar, Üçkonak, Çile, Gürçam, Karaçukur, Çalipinar, Zeytinada, Akoluk, Istiklal, Ekmel, Gökçebelen, Doganca, Gökçesaray, Aydincik, Istiklal, Göçük, Aydin, Karaçukur, Gürcam, Yenigüney, Gazi, Yakacik, Ilica, Beyobasi, Karatepe, Sahinler, Sugözü, Yeniköy, Çimenbag, Ilica, Gazi ve Yakacik mahallelerinde 111 hane ziyareti ile toplam 173 faaliyet gerçeklestirdi.

Konuyla ilgili Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi tarafindan yapilan açiklamada, “Vakfimizca tespit edilmis, yasli ve engelli vatandaslarimizin hane temizligi ve kisisel bakimlarina iliskin temel ve zaruri ihtiyaçlari karsilanmistir. Yapilan ziyaretlerde vatandaslarimizin gönülleri alinip, istek ve talepleri dinlenmis hos sohbet edilmistir. Yataga bagli yasli ve engelli vatandaslarin ihtiyaçlari giderilip, hos sohbet ile gönülleri alinmistir. Yasli, engelli, kronik hasta, yardima muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaslarin kisisel bakimlari yapilmis, yemekleri yapilmis, haneleri temizlenmis, kilimleri çirpilmis, bahçeleri temizlenmis, bahçeleri sulanmis, meyveleri toplanmis, camlari silinmis, çamasirlari yikanip serilmis, bulasiklari yikanmistir” ifadeleri kullanildi.
Kaynak: İHA