Nazilli'de ÖR-KOOP'un Yatirimlari Sürüyor

Aydin’in Nazilli ilçesinde 44 yildir örnek kooperatifçiligin en güzel örneklerinden biri olan Nazilli ve Çevresi Tarimsal Kalkinma Kooperatifi(ÖR-KOOP), yatirimlari ile göz doldurmaya devam ediyor.

Nazilli'de ÖR-KOOP'un Yatirimlari Sürüyor


Türkiye’nin en büyük tarimsal kalkinma kooperatifleri arasinda yer alan Aydin’in Nazilli ilçesinde 1979 yilindan bu yana faaliyetini sürdüren Nazilli ve Çevresi Tarimsal Kalkinma Kooperatifi (ÖR-KOOP) her geçen yil yaptigi yatirimlarina bir yenisini daha ekledi. Hem çiftçiye, hem üyelerine hem de Denizli-Aydin karayolunu kullanan müsterilerine hizmet etmek amaciyla akaryakit istasyonu kurdu. Dünyaca ünlü akaryakit devleri ile anlasarak kurulan tesiste ileriki günlerde kooperatif üyelerine özel indirimli yakitin yani sira rekabetçi fiyatlarla karayolundan geçen müsterilerine de hizmet verecek. Akaryakit istasyonuna kisa mesafede bulunan market ve kahvalti salonunun ardindan ayni güzergahta bu kez akaryakit hizmeti de sunan kooperatif yönetimi, yeni yatirimin bölge ekonomisine hayirli olmasini diledi.

“Her sey çiftçimiz için”

Geçen 44 yilda yapilan yatirimlarla Türkiye’nin en büyük tarimsal kalkinma kooperatifleri arasinda hizmet verdiklerini ifade den ÖR-KOOP Yönetim Kurulu Baskani Ünal Önal: “1979 yilinda kurulan Tarimsal Kalkinma Kooperatifimiz ÖR-KOOP, süt toplama ve süt isleme tesislerinin yanisira kendi kurdugu Türkiye’de ilk olan yem fabrikasi, soguk hava tesisleri, soguk hava tesisleri, fidan üretim tesisleri ve simdi de akaryakit tesisi ile hem üreticisine hem de karayolundan geçenler için akaryakit temin saglayacak. Her yil çesitli yatirimlarla kooperatifimizin hem ömrünü uzatmayi hem de bölge ekonomisine katki saglamayi hedefliyoruz. Önümüzdeki yil ise bir diger önemli projemiz olan GES projemizi hayata geçirecegiz. Simdiden tüm üyelerimize ve bölgemize hayirli olmasini diliyoruz. Her sey çiftçimiz için” dedi.

Kaynak: İHA