Mevlit Kandili'nde Vatandaslar Eyüpsultan Camii'ne Akin Etti

Istanbul’da Mevlit Kandili’ni idrak etmek isteyen vatandaslar, Eyüpsultan Camii’ne akin etti. Camide yasanan kabalik ve vatandaslarin Mevlit Kandili coskusu dron ile havadan görüntülendi.

Mevlit Kandili'nde Vatandaslar Eyüpsultan Camii'ne Akin Etti


Mevlit Kandili nedeniyle vatandaslar Eyüpsultan Camii’ne akin etti. Vatandaslar, Eyüp Sultan Türbesi’nin önünde dua edip, Kur’an-i Kerim okudu. Eyüpsultan Camii dolup tasarken, cami içinde yer bulamayan vatandaslar yatsi namazini kilmak için avluda serilen hasirlarda namaz kildi.

Ailece Eyüpsultan Camii’ne dua etmeye geldiklerini söyleyen Irfan Zülfikar “Bu güzel güne Eyüpsultan’dayiz. Mevlit Kandili’nde bu güzel yerden Islam aleminin Mevlit Kandili’ni kutluyoruz. Tüm Islam cografyasinda baris ve güzel bir hayat geçirmelerini diliyoruz.” dedi.

Mevlit Kandili’ni idrak edebilmek için Eyüpsultan’a gelen Gülizar Akpinar ”Islam aleminin kandili mübarek olsun. Nice güzel günlere hayirli ugurlu gelsin. Bütün millete saglik, sihhat, memleketimize birlik, düzen, bereket, bolluk gelsin. Tüm Islam aleminin kandili mübarek olsun“ ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA