Mehmetçik Parkinda Sona Yaklasildi

Sanliurfa’ya daha çok yesil alan kazandirmayi hedefleyen Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, Mehmetçik Mahallesinde 30 dönüm üzerinde baslattigi park çalismasini sürdürüyor. Oturma gruplari ve oyun alanlarinin olusturuldugu park, çim ekiminin ardindan vatandaslarin hizmetine sunulacak.

Mehmetçik Parkinda Sona Yaklasildi
‘’Daha Yesil Bir Sanliurfa’’ sloganiyla kentte park, bahçe, ana arter ve orta refüjlerde yesil alan çalismasini sürdüren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Baskanligi, kente yeni bir park daha kazandiriyor.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi tarafindan Mehmetçik Mahallesinde yapimina baslanilan park çalismasi devam ediyor. Oturma gruplari, aydinlatma ve oyun alanlarinin olusturuldugu parkta çim ekimi yapilacak.

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlari çerçevesinde yapimina baslanilan park, en kisa zamanda tamamlanarak vatandaslarin hizmetine sunulacak. 30 dönüm alan üzerinde içerisinde çocuk oyun alanlari, fitness alani, piknik alanlari ve EPDM kosu parkuru yer aliyor.
Kaynak: İHA