Lapseki'de Irem Derici Rüzgari Esti

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinin düsman isgalinden kurtulusunun 101’inci yil dönümü etkinlikleri çerçevesinde sahne alan ünlü sarkici Irem Derici söyledigi birbirinden güzel parçalarla Lapsekililere ve hayranlarina unutulmaz bir gece yasatti.

Lapseki'de Irem Derici Rüzgari Esti


Ünlü sanatçi Irem Derici, Lapseki Belediyesi tarafindan düzenlenen Lapseki’nin düsman isgalinden kurtulusunun 101’inci yil dönümü etkinlikleri çerçevesinde Yeni Kordon’da sahne aldi. Konseri Lapseki Kaymakami Emre Öztürk, Lapseki Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Emrah Toprak, Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoglu, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayida vatandas izledi.

Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, "Lapseki’nin düsman isgalinden kurtulusunun 101’inci yil dönümü kutlama programlari çerçevesinde son programimiz olan konser programindayiz. Ben öncelikle tüm sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyorum. Hakkin rahmetine kavusan gazilerimize rahmet ve minnet diliyorum. Yasayan gazilerimize de ömür boyu saglik ve sihhat diliyorum. Bizler sizler için çalismaya, üretmeye devam ediyoruz. Gece gündüz demeden çalisma arkadaslarimizla, teskilatlarimizla, meclis üyelerimizle beraber Lapseki için ne yapabiliriz. Lapseki’yi daha iyi yerlere nasil getirebiliriz çabasi içindeyiz. Sizlerin destekleriyle beraber dün oldugu gibi bugün de çalismalarimiz devam ediyor. Bundan sonra da ayni sekilde Lapseki için sizler için üretmeye, çalismaya devam edecegiz" dedi.

Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, konser sirasinda sahneye gelerek, Irem Derici’ye tesekkür edip, plaket ve hediye takdim etti.

Kendi sarkilarinin yani sira pop sarkilarini da repertuarinda yer veren Irem Derici sempatik tavirlari, esprileri ve enerjisiyle Lapseki halkina ve hayranlarina unutulmaz bir gece yasatti.
Kaynak: İHA