Kirikkale'ye Gelen Gönüllü Gençler Çesitli Faaliyetler Düzenledi

2014 yilinda Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan hazirlanan ve uygulamaya konulan Damla Gönüllülük Hareketi Projesi çerçevesinde Kirikkale’ye gelen 44 gönüllü genç, 10 gün boyunca insan odakli faaliyetler ve çesitli etkinlikler gerçeklestirdi.

Kirikkale'ye Gelen Gönüllü Gençler Çesitli Faaliyetler Düzenledi
Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne bagli Gençlik Merkezleri koordinesinde sehit aileleri, huzur evi, sevgi evi, köy ve esnaf ziyaretleri yapan gönüllü gençler, çocuklarla da çesitli etkinlikler yapti. Il Müdürü Hamza Günes ile birlikte Vali Yardimcisi Mustafa Erkinay’i makaminda ziyaret eden gönüllü ekip, sehirde yaptiklari faaliyetlerle ilgili sunum yapti.

Il Müdürü Hamza Günes, proje çerçevesinde çesitli ziyaretlerin yapildigini belirterek, "162. Dönem Damla Kirikkale Gönüllülük Hareketi olarak, sehrimizin birlik ve dayanismasini daha güçlendirmek adina içten bir kararlilikla çalistik. Sehitlik ziyaretleri düzenledik, esnaflarimizi ziyaret ettik, ayni zamanda köylerimizi ve orada yasayan dezavantajli aileleri ziyaret ederek, onlarla samimi baglar kurmaya çalistik. Bu süreçte insanlarin karsiliksiz yardimseverligi sayesinde insanligin en güzel yüzlerini ortaya çikardigini bir kaz daha gördük" dedi.

Etkinlikler sayesinde sadece sehirlerin bir araya getirilmedigini, ayni zamanda içtenlikle paylasilan duygularin pekistirildigini ifade eden Günes, sehrimize ve toplumumuza daha fazla samimi katki saglamak için içten bir sekilde çalismalara devam edilecegini söyledi.

Kaynak: İHA