Eyyübiye Parklarinda Sonbahar Çalismasi

Sanliurfa genelinde etkili olan kavurucu yaz sicaklarindan kaçanlarin huzurla vakit geçirdigi Eyyübiye’deki parklar, sonbaharin gelmesiyle bakima alindi.

Eyyübiye Parklarinda Sonbahar Çalismasi
Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus’un talimatlariyla, ilçe genelindeki parklarda genis çapli bir çalisma baslatan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ekipleri, yapisal ve bitkisel peyzaj düzenlemelerini bir an önce tamamlamak için kollari sivadi. Yaz boyunca vatandaslarin kullanimi nedeniyle tahrip olan çim zeminler, bitkisel peyzajlar ve sert zeminlerde yenileme çalismasi baslatan ekiplerin faaliyetlerinin güz ve kis aylari boyunca devam edecegini belirten yetkililer, ilçedeki tüm parklarin baharla birlikte yeniden dolup tasacagini ifade etti.

Eyyübiye Belediyesi’nin parklarda baslattigi yenileme, tamir ve bakim çalismalarini takdirle karsilayan vatandaslar da Baskan Mehmet Kus’a ve çalisanlara tesekkür etti. Eyyübiye Belediyesi, ilçe genelindeki parklarin bakim, onarim ve yenileme çalismalarinda kendi atölyesindeki araç gereçleri kullaniyor. Parklardaki kamelya, bank ve benzeri açik hava mobilyalari da yine belediyenin kendi atölyelerinde hem üretiliyor hem de tamir ediliyor.
Kaynak: İHA