ABD Baskani Biden, Uçaktan Indigi Sirada Az Daha Düsüyordu

ABD Baskani Joe Biden, baskanlik uçagi Air Force One’in merdiveninden indigi sirada ayaginin kaymasi sonucu az daha düsüyordu.



Biden, bir kez daha düsüyordu. Baskanlik uçagi Air Force One ile Michigan’a gelen Baskan Biden, uçagin merdiveninden indigi sirada ayaginin kaymasi sonucu az daha düsüyordu. Son anda dengesini saglayan Biden, merdivenlerden inerek kendisini karsilayanlar ile selamlasti.

ABD tarihinde ilk kez bir baskan grev hattina katilacak

Biden’in Wayne County’da grev yapan Birlesik Otomotiv Isçileri (UAW) üyeleriyle bir araya gelmesi beklenirken, ABD tarihinde ilk kez bir baskan grev hattina katilacak.

Biden daha öncede bir çok kez düsmüstü

Biden, en son 1 Haziran’da Colorado eyaletinde katildigi Hava Harp Okulu’nun mezuniyet töreninde diploma alan askeri ögrenciler ile teker teker selamlasmasinin ardindan sahneden ayrilirken ayaginin kum torbasina takilmasi sonucu yere düsmüstü. Biden’in kazada yara almadigi ifade edilmisti.

Biden, geçtigimiz yil ise Air Force One’a binerken merdivenlerden ve Delaware’deki evinin yakininda bisikletinin üzerinde düsmüstü. Biden, her iki olayda da zarar görmemisti.
Kaynak: İHA