Kus Cenneti Festivali, Funda Arar Konseri Ile Sona Erdi

Balikesir’in Bandirma ilçesinde 20 Eylül tarihinde baslayan 32’inci Uluslararasi Bandirma Kuscenneti Kültür ve Turizm Festivali, Cumhuriyet Meydani’nda Funda Arar’in 10 bin kisiye verdigi konser ile sona erdi.

Kus Cenneti Festivali, Funda Arar Konseri Ile Sona Erdi
Festivalde verilen konserlerde, Melike Sahin, Sefo, Oguzhan Koç, Afsin’in yani sira son olarak Funda Arar, Bandirmalilar ile bulustu.

Konser öncesi konusma yapan Bandirma Belediye Baskani Tolga Tosun, festivalin bir çevre festivali olmasina isaret ederek “Bizim festivalimiz bir çevre festivali, nitelikli kültürü öne alan ve sizlerin en çok sevdigi sanatçilarla bulusturan bir festival” ifadelerinde bulundu.

32’inci Uluslararasi Bandirma Kuscenneti Kültür ve Turizm Festivali’nin son gününde Bandirmalilar kapanisi Funda Arar konseriyle tamamladi. Bandirma Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklestirilen konserde Türk pop müziginin güçlü seslerinden Sanatçi Arar, sevilen sarkilariyla büyük ilgi gördü. 7’den 70’e konserine gelen dinleyicileriyle birlikte sarkilarini seslendiren sanatçi kapanisi unutulmaz bir geceyle yapti.

Ardindan Bandirma Belediye Baskani Av. Tolga Tosun tarafindan Sanatçi Funda Arar’a plaket ve çiçek takdim edildi.
Kaynak: İHA