Gürsu'nun Yeni Kent Parki Açildi

Gürsu’nun yeni yasam modern yasam alani Kent Park düzenlenen renkli açilis ile Gürsulularin hizmetine sunuldu. Renkli anlarin yasandigi açilis töreninde Retrobüs konseri Gürsu halkina nostaljik anlar yasatti.

Gürsu'nun Yeni Kent Parki Açildi
Gürsu Belediyesi’nin birkaç ay önce yapimina basladigi Kent Park projesi resmi açilis töreni ile Gürsu halkinin hizmetine sunuldu. Toplamda 8 bin 200 metrekarelik bir alani kapsayan proje, yeni ve farkli bir yasam alani olarak vatandaslara hizmet verecek. Kurtulus Mahallesi’nde Gürsulularin Tel Alti olarak tabir ettikleri bölge artik yenilenen yüzü ve modern mimarisi ile yeni bir nefes duragi oldu. Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, "Kent Park projemizde bin 200 ton asfalt, 1 kilometre yagmur suyu hatti ve 500 metre kanalizasyon yenileme çalismasi yaptik. Projemizin içine 3 belediye hizmet tesisimizi, 100 kisilik amfi tiyatro alanimizi, 500 metrekare etkinlik çayirimizi, bin 500 metrekare kapali pazar alanimizi ekledik. Içerisinde yürüyüs yollari, 120 metrekare Survivor parkuru, 600 metrekare bisiklet parkuru ve aydinlatma sistemleri mevcut. Son dokunusu ise iki yüzden fazla agaç ve bitki peyzajini ekleyerek yaptik. Ekonomik manada makul bir yatirim yapmanin mutlulugunu da yasiyoruz. Projeyi üstlenerek Belediye kaynaklarimiza da bütçemize de katki sunmus olduk. Hemsehrilerimizin Tel Alti olarak tabir ettikleri bu bölgede artik civil civil, hareketli, modern bir yasam alani var" dedi.

Retrobüs ile nostaljik yolculuk

Kent Park açilisinda sahne alan Retrobüs, Gürsululara nostaljik bir yolculuk yasatti. Birbirinden güzel sarkilarla geçmisi yad eden, Gürsulular en güzel anlari da keyifle yasayip, hatira fotograflari çektirdiler.
Kaynak: İHA