Belediye Baskan Adayinin Evinden 15 Kamyon Çöp Çikti

Samsun’un Bafra ilçesinde 2019 yerel seçimlerinde belediye baskanligina aday olan kadinin evinden 15 kamyon çöp çikti.

Belediye Baskan Adayinin Evinden 15 Kamyon Çöp Çikti
Tabakhane Mahallesi Akçaoglu Çikmazi’nda 2 katli binada kalan 2019 belediye seçimlerinde Demokratik Sol Parti’den (DSP) belediye baskan adayi olarak seçimlere giren Zeynep Çiçek’in (59) kaldigi, yikim karari olan 2 katli binaya polis ve belediye ekipleri geldi. Ekipler gördükleri manzara karsisinda soke oldular.

Zabita ekipleri binanin Bafra Belediyesine ait oldugunu ve yikim karari bulundugunu söyledi.

Polis ve yikim ekiplerine bir süre direnen Çiçek’in evinden 15 kamyon çöp çikartildi. 3 gün süren bosaltma çalismalarinin ardindan is makineleri ile yikim islemi baslatildi.

Katildigi 2019 yerel seçimlerinde 3 bin 721 oy alan Zeynep Çiçek, “Butik açacaktim, bunlar da çöp diye bütün kiyafetleri aldilar. Daha üzerime giymedigim yepyeni kiyafetler, ayakkabilar, bluzlar, bütün havlular, panolar. Hani nerede panolar? Hiçbirisi yok. Yagli boya, elisi panolari her seyimi, hepsini koca koca kamyonlara koyup götürdüler. Topraga karistirdilar, ’al sana çöp’ dediler. Halbuki hepsi yeni. Hiç giymedigim yeni yeni kiyafetlerimi aldilar gittiler. Bana bir dükkan kiralasalardi, ben bunlari yavas yavas yikar ütüler satardim. Ben de para kazanirdim, bu rezillikler de olmazdi" dedi.

Kaynak: İHA