Kastamonu Üniversitesi Akademisyenleri Ihtisas Alaninda Tecrübelerini Arttiriyor

Kastamonu Üniversitesinin tarafindan “Ormancilik ve Tabiat Turizmi Ihtisas Odaginda Bildiri ve Makalelerin Niteliginin Artirilmasi” projesi çerçevesinde akademisyenlere egitim verildi.

Kastamonu Üniversitesi tarafindan hazirlanan “Ormancilik ve Tabiat Turizmi Ihtisas Odaginda Bildiri ve Makalelerin Niteliginin Artirilmasi” projesi egitimi tamamlandi. Yürütücülügünü Dr. Ögretim Üyesi Emre Birinci’nin üstlendigi, TÜBITAK-BIDEB 2237 Bilimsel Egitim Etkinliklerini Destekleme Programi çerçevesinde desteklenen “Ormancilik ve Tabiat Turizmi Ihtisas Odaginda Bildiri ve Makalelerin Niteliginin Artirilmasi” egitimi, Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi’nde düzenlendi.

Egitimde 20 katilimciya 4 gün boyunca 12 egitmen tarafindan bildiri ve makale yazimi hakkinda teorik ve uygulamali egitimler verildi.

Etkinlik çerçevesinde Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ömer Küçük, Izmir Katip Çelebi Üniversitesi, Ögretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Sami Çetin, Prof. Dr. Nilgül Çetin, Düzce Üniversitesi, Orman Fakültesi, Ögretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Büyüsari, Doç. Dr. Çaglar Akçay, Karabük Üniversitesi, Orman Fakültesi, Ögretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Yörür, Dr. Ögretim Üyesi Mehmet Seki, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Ögretim Üyesi Dr. Ögretim Üyesi Hasan Evrim Arici, Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi, Ögretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Sivrikaya, Prof. Dr. Seref Kurt, Doç. Dr. Alperen Kaymakci ve Dr. Emre Aktürk egitmen olarak yer aldi.

Egitimin son günü Kastamonu Üniversitesi akademik personeline Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda akademik bildiri ve makale yazma egitimi verildi.

Egitim sonunda egitmenlere tesekkür belgesi verildi.

Kaynak: İHA