Genç Liderler Çocuklari Sevindirmeye Devam Ediyor

Girisimci Genç Liderler Dernegi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gönüllü Ekibi gençlerle ve çocuklarla etkinliklerine devam ediyor. Dernek bu hafta gerçeklestirdigi iki etkinlikle bu kez çocuklarin gönüllerini fethetti.

Genç Liderler Çocuklari Sevindirmeye Devam Ediyor
2023-2024 egitim-ögretim hayatinin baslamasi ile Kislacik Ilkokulu ve Ortaokulu’nda “Genç Lider Ile Okula Merhaba” etkinligini gerçeklestirildi.

Yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü ekibi ile birlikte gerçeklestirilen etkinlikte dernek üyeleri ve gönüllü ekibi okul duvarlarini daha eglenceli hale getirirken yüz boyama ve çesitli oyunlar ile ögrencilerle keyifli bir gün geçirmesini sagladi. Yaklasik 5 saat boyunca çocuklarla vakit geçiren gençler günün sonunda çocuklar ile fotograf çekilip gelecege güzel bir ani birakmayi da ihmal etmedi.

Akarçay’da çocuklar oyuncaklari ile bulustu

Etkinliklerini sürdüren dernek ayni hafta içerisinde bu kez de Akarçay Kültür Parki’nda yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü ekibi Afyonkarahisar’daki çocuklarla bulustu. Ellerindeki oyuncak hediyeleriyle Akarçay ve çevresinde yürüyen ekip üyeleri oyuncak dagitimi sonrasinda çocuklar ile birlikte oyunlar da oynadi.

Eglenceli geçen etkinlik sonrasinda Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gönüllü Ekibi hos sohbet esliginde etkinligi sona erdirdi.

Etkinlikler hakkinda konusan dernek yönetim kurulu baskani Behlül Besen “Gençlerin enerjisini çocuklara, çocuklarin enerjisini ise gençlere sagliyoruz. Bu sayede hem gençler olarak kendimizi hem de çocuklari mutlu ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA