Dogubayazit'ta Temizlik Kampanyasi Baslatildi

Dogubayazit Belediyesi, Dünya Temizlik Gününde farkindalik olusturmak adinda ilçede temizlik kampanyasi baslatti.

Dogubayazit'ta Temizlik Kampanyasi Baslatildi
Dogubayazit Belediyesi, Dünya Temizlik Gününde Avrupa Birligi-Dogubayazit Atik Su Projesi ile farkindalik olusturmak adina ilçede temizlik kampanyasi baslatti. Kampanya için düzenlenen programa Belediye Baskani Yildiz Acar, Kizilay Dogubayazit subesi, Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügü ve gönüllü vatandaslar katilirken, Ishakpasa sarayi, Recep Tayyip Erdogan parki ve Ahmed-i Hani çevresinde kapsamli temizlik yapildi.

Temizligin sadece bir görev degil, bir yasam tarzi haline getirme fikrine dayandigini dile getiren Belediye Baskani Yildiz Acar, sunlari kaydetti.

" Bu farkindalikla öncelikle kalp ve gönül temizliginden baslayarak bu büyük hareketin bir parçasi olmak ve toplumda yasayan halka öncülük etmek gerekir. Bu baglamda Maneviyat yüklü bu kadim kentimizi Kahvehane köselerinde konusarak yada içki siseleri ile dolup tasan çevremize duyarsiz kalmakla degil, bu tür organizasyonlara ev sahipligi etmek en büyük hizmettir. Biz, Dogubayazit Belediyesi olarak bu tembelligi ortadan kaldirmak için kurumlarimiz ve duyarli vatandaslarimizla sahalardayiz"
Kaynak: İHA